AT Osborne Business Course - Maandag 15 mei 2023

Datum:  vrijdag 17 maart 2023 tot dinsdag 2 mei 2023

Altijd al willen ervaren hoe het is om te werken aan spraakmakende projecten met impact en hierbij jouw juridische vaardigheden toe te passen in een multidisciplinaire-omgeving? En ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en heb je een voorkeur voor het private bouw- en/of aanbestedingsrecht? Kom dan naar de AT Osborne Business Course op maandag 15 mei en stap in jouw toekomstige carrière als juridisch adviseur binnen het bouw- en aanbestedingsrecht. Meld je nu aan! 

  • Leer aan de hand van een grote casus uit de praktijk alles over het werk van een adviseur en de complexiteit van de projecten. 
  • Verken verschillende carrièremogelijkheden. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling en de kennismaking met het werk en AT Osborne staan centraal tijdens de Business Course. 

Projectbezoek in Amsterdam 

De AT Osborne Business Course gaat verder dan een korte workshop. Je gaat op een uniek projectbezoek bij één van de opdrachtgevers van AT Osborne in Amsterdam: het VUmc. Daar duik je samen met andere ambitieuze studenten in de wereld van de adviseur. Met begeleiding en coaching ontwikkel je een advies en werk je aan jouw skills. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de juridische aspecten van het bouw-project en de aanbesteding die hieraan voorafgaat om tot een geschikte aannemer te komen.

Maak kennis met de collega’s in Baarn 

In de middag komen de deelnemers van alle thema’s samen op het kantoor van AT Osborne in Baarn. Daar ervaar je de sfeer van de organisatie. Na de gezamenlijke lunch is er een presentatie over het bureau. Dan komen ook de mogelijkheden aan bod voor het werken bij AT Osborne. Bijvoorbeeld in het Young Osborne Professional (YOP-)Programma, hét ontwikkelprogramma van AT Osborne. Er is tijd voor een rondleiding en je leert collega’s en het kantoor in Baarn kennen. Ook kun je je vastbijten in de uitdagende Project Recovery Escape Game. Lukt het jou en je team om een vastgelopen project weer vlot te trekken? 

Tijdens de afsluitende borrel en het avondeten heb je alle ruimte om verder kennis te maken met de collega’s. 

Meld je nu aan! 

Kortom: een leuke en leerzame dag. Wil jij dit niet missen? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan tot en met dinsdag 2 mei. Business Courses | AT Osborne 

Ervaring van een deelnemer 

Ivo Westra vertelt hoe zijn kennismaking met AT Osborne was. Hij bezocht één van de recruitment events en was gelijk enthousiast. Sinds een jaar is hij juridisch adviseur bouw- en aanbestedingsrecht.

Ik had AT Osborne nog niet echt op het oog als potentiële werkgever, maar de inhousemiddag heeft me echt verrast. De Osborners waren heel sociaal en open over de organisatie en het werk en gedurende de dag kwam ik er achter wat voor een juridische uitdagingen er allemaal komen kijken bij de aanbesteding en contractering van een bouwproject.