Meesterdagen Berlijn - Van Benthem & Keulen

Datum:  donderdag 11 mei 2023 tot zaterdag 13 mei 2023

Meesterlijke ervaring in Berlijn met Van Benthem & Keulen van 11-13 mei 2023

Het is weer zover! Na succesvolle Meesterdagen in Brussel is het tijd om een nieuw reisje te maken. Ben jij eind Bachelor of begin Master student? Na jaren van studeren benieuwd naar de praktijk? Wil jij ons kantoor op een uitdagende manier leren kennen? Dan zijn de Meesterdagen bij Van Benthem & Keulen iets voor jou!

Zet de datum 11 tot en met 13 mei 2023 alvast in hoofdletters in je agenda! Na de introductie bij ons op kantoor in Utrecht, gaan we met de trein naar Berlijn. Daar werk je gedurende drie dagen, samen met vijf advocaten van Van Benthem & Keulen, aan een uitdagend en inhoudelijk juridisch programma waarin je jezelf van je beste kant kunt laten zien. Wij bezoeken verschillende plekken in Berlijn, waaronder de Brandenburger Tor. Verder is er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en op een informele manier met de advocaten van Van Benthem & Keulen kennis te maken.

Inschrijven voor de Meesterdagen is vanaf nu mogelijk door een mail te sturen naar Stella Kakanis op stellakakanis@vbk.nl met daarin jouw motivatie, cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen. Dit kan tot en met 26 maart 2023. Wil je meer weten over de meesterdagen? Neem dan contact op met Stella door haar een mail te sturen of telefonisch contact met haar op te nemen op 06-38 77 12 33.