Activiteitenkalender

A&O First

We kunnen slechts drie studenten vanuit Nederland de mogelijkheid bieden om naar Londen gaan, dus wees er snel bij en solliciteer! Let op: A&O First is speciaal voor tweede- of derdejaars WO-rechtenstudenten.

Select Class Clifford Chance

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen je ervaar je hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Londen en in Amsterdam. Hier zal je werken aan een case die de internationale aspecten van ons werk weergeeft en krijg je volop de mogelijkheid om kennis te maken met onze mensen. Kortom, een ideale manier om te ontdekken of Clifford Chance bij jou past.

Ploum Digital Drinks

Normaal gesproken kun je als student via een kennismakingslunch in contact komen met Ploum. Vanwege de coronacrisis kunnen wij jou helaas niet meer uitnodigen bij ons op kantoor. Om toch met elkaar kennis te kunnen maken, organiseren wij de Digital Drinks: in plaats van een fysieke lunch, nodigen we je uit voor een digitale borrel. Heb jij altijd al willen weten waarom het logo van Ploum een panter is? Of wist je niet eens dat het een panter is? Stel al je vragen over Ploum tijdens deze digitale borrel aan onze advocaten en notarissen.

Houthoff on Tour

Amsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Van 7 t/m 10 september zullen wij deze acht steden bezoeken om samen met besturen, rechtenstudenten en kantoorgenoten het nieuwe studiejaar in te luiden. Een inspirerend programma met sprekers over verschillende actuele onderwerpen, de mogelijkheid om vragen te stellen en een afsluitend netwerkmoment om nader kennis te maken. Uiteraard conformeren wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

De Rechtspraak: Online Meesterklas: Een inkijk in het werk van de teams Handel en Kanton

Ben jij een (aankomend) jurist met een civiele achtergrond en heb je interesse in een carrière als juridisch medewerker? Meld je dan nu aan voor de Online Meesterklas van de rechtbank Noord-Holland!

Lexence: Lexperience

Ook in het nieuwe normaal willen wij studenten de kans bieden kennis te maken met Lexence! Daarom organiseren wij op 12 en 13 november een Masterclass special edition.

Van Doorne: Young Talent Class

Wil jij ervaren wat het betekent om advocaat of kandidaat-notaris bij Van Doorne te zijn? Op 19 november krijg jij die mogelijkheid tijdens de vierde editie van de Young Talent Class.

De Brauw: notariële business course

Notariële studenten opgelet! Wil jij erachter komen wat werken als (kandidaat-)notaris bij De Brauw écht inhoudt? Van 2 t/m 4 december 2020 vindt onze notariële business course plaats in Amsterdam. Gedurende drie dagen ga je in teams inhoudelijk aan de slag met een uitdagende casus om onze dynamische notariële praktijk te ervaren. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten waarbij je intensief kennismaakt met ons kantoor en onze notariële collega's.