Student-stage

Bedrijf
Rassers Advocaten
Type
Stage
Locatie
Breda
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://rassers.nl/nl/over-ons/vacatures

Omschrijving

Voor studenten, die zich in de eindfase van de WO opleiding bevinden, bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om te 'proeven' aan de advocatuur.

De stagewerkzaamheden zullen bestaan uit het – op alle rechtsgebieden – in opdracht van en voor advocaten verrichten van uitzoekingen (jurisprudentie en literatuuronderzoek), het opstellen van notities en/of het concipiëren van concept processtukken en brieven. Daarnaast proberen we je zoveel mogelijk mee te nemen naar zittingen en besprekingen, zodat je een goed beeld krijgt van wat een advocaat doet en wat het werken in de advocatuur inhoudt.

Een studenten-stage binnen Rassers Advocaten, waarbij de studenten kennismaken met meerdere rechtsgebieden, duurt doorgaans 8 weken.

Als je in de periode van 2 maart tot en met 24 april 2020 geïnteresseerd bent in een stage binnen onze organisatie, dan kun je een e-mail met CV en cijferlijst sturen aan: Cynthia Castelein (Manager P&O) castelein@rassers.nl