Werkstudent Legal Management Consulting

Bedrijf
Deloitte
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig

Omschrijving

Stuur je carrière in de richting die het beste bij jou past en doe ervaring op in Legal management consulting. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als Werkstudent in de Legal praktijk ondersteun je je collega’s bij hun werkzaamheden, zodat jullie als team maximaal kunnen presteren. Jij brengt de tijdens de studie opgedane kennis met veel enthousiasme in praktijk. In deze functie bouw je aan je netwerk binnen Deloitte en is dit voor jou een uitgelezen kans om te zien of wij jouw werkgever voor de toekomst zijn. Als je na je werkstudentschap bent afgestudeerd is er de mogelijkheid om door te stromen naar het TOP traineeship. Waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent; ambitieuze, hoogopgeleide collega’s die graag en veel samenwerken.

Als werkstudent ben je werkzaam voor het Legal Management Consulting team. Dit team adviseert hoe een juridische afdeling procesmatig (beter) kan worden ingericht. Hierbij maken we gebruik van procesanalyse, data-analyse, inzet van technologie om verbeteringen te vinden en door te voeren. De focus ligt grotendeels op de bedrijfsvoering van een organisatie en niet op juridische dienstverlening.

This is how

 • interpreteren van klantbehoeften;
 • helpen met het bouwen van klantvoorstellen;
 • verdiepen in optimalisatie van processen binnen de juridische afdeling;
 • het volgen en in kaart brengen van actuele ontwikkelingen op het gebied van legal operations en legal technologie
 • assisteren en beheren van knowledge management van het team
 • oog hebben voor mogelijke technologische oplossingen of ondersteunende services;
 • creativiteit inbrengen om klanten beter bij te staan;
 • analyses helpen uitvoeren;

What we offer

 • Een vast salaris.
 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen. 
 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken. 
 • Fexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in. Je werkdagen bepalen we samen. 

What you offer

Jij bent ambitieus en nieuwsgiering en je voelt je thuis in een omgeving waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt door verschillende disciplines. Je bent nieuwsgierig en kunt goed prioriteiten stellen; door de bomen zie jij altijd het bos. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat met je team voor het beste resultaat.

Jij denkt graag na over systemen, werkt sterk analytisch en kunt je gedachten vertalen naar oplossingen. Je kunt bijzonder goed werken met PowerPoint en helpt ons verder met het bouwen van goede klantvoorstellen en het produceren van rapporten. Verder heb je voor deze functie Werkstudent Legal Management Consulting:

 • een WO-opleiding minimaal 3ejaars bachelor in o.a.Bedrijfskunde, bij voorkeur in combinatie met een juridische opleiding;
 • interesse in strategie, processen en technologie;
 • persoonlijke groei doorgemaakt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage ervaring, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk;
 • communicatief en commercieel vaardig;
 • resultaatgericht, ambitieus en leergierig;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren kan tot en met 31 december!

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 80 andere collega's in het Legal-team dat onderdeel is van Deloitte Tax & Legal. Ons team is een internationale juridische service provider en werkt aan zaken die naast juridische aspecten ook tax of consulting vragen bevatten. We geven advies en begeleiden klanten bij een veelheid aan vraagstukken, bijvoorbeeld ten aanzien van herstructureringen, IP & IT en compliance.

Dit team loopt voorop als het gaat om Legal Tech en een internationale en multidisciplinaire aanpak. Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staan daarbij centraal.

Let's get down to business

Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent. Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met Laurien Reinalda of bekijk het sollicitatieproces via deze link.