Advocaat-stagiair(e) - Banking & Finance

Bedrijf
BUREN
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Your goal. Our drive. Als ambitieus kantoor van advocaten, fiscalisten en notarissen helpen we on-dernemingen, instellingen en investeringsfondsen bij het realiseren van hun doelen. Maar jouw doel vinden wij net zo belangrijk. Of je nu wilt specialiseren, breder wilt oriënteren of nieuwe skills wilt leren, bij BUREN geven we je alle ruimte om je persoonlijke ambities te verwezenlijken. Spreekt dit je aan? Dan hebben wij een mooie, uitdagende functie voor jou.

BUREN Amsterdam zoekt per direct een:

Advocaat-stagiair(e) Banking & Finance

Bij Banking & Finance moet je denken aan M&A financieringen, vastgoedfinancieringen, projectfinan-cieringen en andere bankrechtelijke zaken. Vaak gaat het hierbij om een combinatie van goederen-recht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Complexe zaken met grote financiële belangen. Dit zorgt voor een levendige, soms hectische dynamiek, en dat is precies wat je aanspreekt. Binnen het hechte team van gedreven professionals werk jij vol overgave mee aan het bedenken en leveren van praktische oplossingen.

Ervaring en skills Wij zoeken een doelgerichte oplosser met een ‘can-do’-mentaliteit. Je bent ondernemend, interna-tionaal georiënteerd, stressbestendig en een echte teamspeler. We zoeken een universitair afgestu-deerde jurist, die advocaat wil worden met 0 – 3 jaar werkervaring: enige affiniteit met Banking & Finance is een pre. Verder verwachten we dat je de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift uitstekend beheerst, een scherp analytisch vermogen hebt en dat je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen beschikt.

Wat bieden we jou? Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een hele interessante en gevarieerde praktijk. De sfeer bij BUREN is informeel en je krijgt veel ruimte om een goede balans tussen werk en privé te creëren.

Verder kun je rekenen op: -een marktconform salaris, -mogelijkheden tot het volgen van een opleiding en/of cursus(sen), -onkostenvergoeding, telefoon en laptop -ontspanning in de vorm van leuke uitjes/activiteiten, -en een prachtige bar om aan het einde van de werkweek te ontladen.

Over BUREN BUREN is een onafhankelijk, internationaal opererend kantoor met vestigingen in Amsterdam, Bei-jing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Wij behoren met ruim 70 juridische experts en een grote groep van enthousiaste collega’s tot de top van middelgrote kantoren in Nederland. Om die positie verder uit te bouwen investeren wij veel tijd en energie in het opleiden en begeleiden van talent, en in het onderhouden van onze open, ongedwongen en ondernemende bedrijfscultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitdagende maar plezierige werksfeer tot betere prestaties leidt.

Heb je interesse? Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op deze functie? Vul dan hier het sollicitatieformu-lier in en upload je cv, motivatiebrief en cijferlijsten. Wij kijken ernaar uit.