Student-stagiair(e)

Bedrijf
BUREN
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Your goal. Our drive. Als ambitieus kantoor van advocaten, fiscalisten en notarissen helpen wij ondernemin-gen, instellingen en investeringsfondsen bij het realiseren van hun doelen. Maar jouw doel vinden wij net zo belangrijk. Als rechtenstudent wil jij je, in de tweede helft van je studie, zo goed mogelijk oriënteren en positio-neren voor je professionele carrière. Bij BUREN bieden we je daar de ideale omgeving voor.

BUREN zoekt, voor 8 weken fulltime, een:

Student-stagiair(e)

Als student heb je al veel theoretische kennis opgedaan, maar je weet pas écht hoe het er in de praktijk aan toe gaat als je stage loopt bij BUREN. Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team en draai je mee in de dagelijkse praktijk. Je werkt mee aan lopende inhoudelijke zaken, het beantwoorden van rechtsvragen en het vervaardi-gen van conceptadviezen aan cliënten. Je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek en neemt deel aan het vaktechnisch overleg. En natuurlijk ben je welkom op onze kantoorborrels en ga je mee als er events zijn. Kortom, wij bieden je een ervaring waarbij je kennis maakt met de verschillende facetten van het vak én hoe het is om op ons kantoor te werken.

Het is mogelijk om stage te lopen op ons kantoor in Den Haag of Amsterdam. Mocht je interesse hebben, maar niet fulltime beschikbaar zijn, geef dit dan aan bij jouw sollicitatie.

Opleiding en skills

Wij zoeken een enthousiaste student(e) met een frisse ‘can-do’-mentaliteit. Je bent leergierig, ondernemend en een echte teamspeler. Je bevindt je in de laatste fase van je bachelor of in je master. Verder verwachten we dat je zowel in woord als geschrift een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt, en dat je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen beschikt.

Wat bieden we jou?

Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische praktijk. De open, informele sfeer bij BU-REN geeft je alle ruimte om het juridische speelveld te verkennen en interessante contacten op te doen.

Verder kun je rekenen op:

  • een stagevergoeding van 750 euro op fulltimebasis,
  • goede en betrokken begeleiding gedurende de hele stageperiode,
  • ontspanning in de vorm van leuke uitjes/activiteiten,
  • en een prachtige bar om aan het einde van de werkweek te ontladen.

Over BUREN

BUREN is een onafhankelijk, internationaal opererend kantoor met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Wij behoren met ruim 70 juridische experts en een grote groep van enthousi-aste collega’s tot de top van middelgrote kantoren in Nederland. Om die positie verder uit te bouwen investe-ren wij veel tijd en energie in het opleiden en begeleiden van talent, en in het onderhouden van onze open, ongedwongen en ondernemende bedrijfscultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitdagende maar plezierige werksfeer tot betere prestaties leidt.

Heb je interesse? Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op deze functie? Vul dan hier het sollicitatieformulier in en upload je cv, motivatiebrief en cijferlijsten. Laat hierbij ook weten bij welke sectie je graag stage wil lopen en of je solliciteert voor ons kantoor in Den Haag of Amsterdam. Wij kijken ernaar uit.