BUREN

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam, Den Haag

Over BUREN

Your goal. Our drive. Als ambitieus kantoor van advocaten, fiscalisten en notarissen helpen wij ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen bij het realiseren van hun doelen. Maar jouw doel vinden wij net zo belangrijk. Of je nu wilt specialiseren, breder wilt oriënteren of nieuwe skills wilt leren, bij BUREN geven we je alle ruimte om je persoonlijke ambities te verwezenlijken.

BUREN is een onafhankelijk, internationaal opererend kantoor met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Wij behoren met ruim 70 juridische experts en een grote groep van enthousiaste collega’s tot de top van middelgrote kantoren in Nederland. Om die positie verder uit te bouwen investeren wij veel tijd en energie in het opleiden en begeleiden van talent, en in het onderhouden van onze open, ongedwongen en ondernemende bedrijfscultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitdagende maar plezierige werksfeer tot betere prestaties leidt.

Werken bij BUREN is werken bij een kantoor waar je ervaring kan opdoen in complexe en uitdagende zaken. Bij BUREN is the sky the limit en heb je zelf in de hand hoe jij je carrière wil sturen. Bij ons werk je in een team met advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Je leert het complete plaatje overzien, want je bent van begin tot eind betrokken bij een zaak. Ons kantoor behandelt grote zaken en heeft een informele sfeer. Het beste van twee werelden dus! Naast hard werken vinden wij een goede work life balance erg belangrijk. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals borrels, kantooruitjes en skitrips. Een goede verdeling tussen werk en vrije tijd is namelijk erg belangrijk om goed te kunnen presteren.

BUREN is het hele jaar door op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze studenten die het beste uit zichzelf willen halen. Ook zijn we regelmatig opzoek naar junioren voor onze openstaande startersfuncties. Wil je meer weten over stage lopen of werken bij BUREN? Kijk dan op werkenbijburen.nl. Of stuur een mail naar Manon van Mil (recruiter) via m.vanmil@burenlegal.com. Volg ons ook op Instagram @werkenbijburen.