Dentons

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Dentons

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van morgen?

Bij Dentons zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Als ‘s werelds grootste advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, sportteams en jaarlijkse uitjes.

Werken bij Dentons

Wij bieden jaarlijks aan pas afgestudeerde juristen een plaats aan als advocaat-stagiaire, fiscalist of kandidaat-notaris. Tijdens de advocaat-stage, die ruim drie jaar duurt, volg je de juridische beroepsopleiding via de Law Firm School. Daarnaast leer je het vak in de praktijk onder leiding van ervaren advocaten. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij onze visie en missie: topkwaliteit bieden aan onze cliënten. Onze beloningsstructuur is er dan ook op gericht om enthousiaste en gemotiveerde talenten aan te trekken en te behouden. Wij geloven niet in een stageperiode als ‘proefperiode’. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Student-stage

Wil je je tijdens je studie oriënteren op een carrière binnen de advocatuur? Solliciteer dan bij ons voor een student-stage. De student-stage duurt twee maanden en biedt je de mogelijkheid kennis te maken met een van de vele rechtsgebieden waarbinnen wij actief zijn. Je doet juridische kennis en ervaring op door mee te werken in de praktijk. Daarnaast ga je mee naar besprekingen en zittingen, je volgt lezingen en bent aanwezig bij jurisprudentielunches. Natuurlijk ben je ook uitgenodigd voor de vele sociale activiteiten die wij voor onze medewerkers organiseren. Wij zorgen voor goede begeleiding en continue feedback, want daar leer je van.

Solliciteren

Bij de selectie kijken we niet alleen naar studieresultaten, maar we letten ook op je persoonlijkheid en commerciële attitude. We zoeken ambitieuze, creatieve, enthousiaste advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen. En vooral: mensen die zichzelf zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze Recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@dentons.com of bel haar op 06-11413757.