Dentons

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Dentons

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van morgen?

Dentons is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van BOEKEL met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld.  De vorming van Dentons biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons realistische, hoogwaardige maatwerkoplossingen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons opereert in de top van de markt. Voor de advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen van het Amsterdamse kantoor betekent de fusie een boost voor de internationale praktijk. Het is een unieke propositie om deel uit te maken van een ambitieus kantoor in ontwikkeling, en expertise te delen met ruim 7800 specialisten in meer dan 60 landen. Gezamenlijk wordt gewerkt aan het advocatenkantoor van morgen.

Werken bij Dentons 

Wij bieden jaarlijks aan pas afgestudeerde juristen een plaats aan als advocaat-stagiaire, fiscalist of kandidaat-notaris. Tijdens de advocaat-stage, die ruim drie jaar duurt, volg je de juridische beroepsopleiding  via de Law Firm School. Daarnaast leer je het vak in de praktijk onder leiding van ervaren advocaten. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij onze visie en missie: topkwaliteit bieden aan onze cliënten. Onze beloningsstructuur is er dan ook op gericht om enthousiaste en gemotiveerde talenten aan te trekken en te behouden. Wij geloven niet in een stageperiode als ‘proefperiode’. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Student-stage

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op een van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons twee maanden. Wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast werk je mee in de praktijk en doe je juridische ervaring op. Naast de gebruikelijke student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden.

Solliciteren

Bij de selectie kijken we niet alleen naar studieresultaten, maar we letten ook op je personality en commerciële attitude.  We zoeken ambitieuze, creatieve, enthousiaste advocaten, fiscalisten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen. En vooral: mensen die zichzelf zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons en wil je hier graag meer over weten, neem dan contact op met recruitment (020-7953032).