KienhuisHoving

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Enschede

Over KienhuisHoving

Werken bij KienhuisHoving advocaten en notarissen betekent werken met bevlogenheid bij een ambitieus kantoor van formaat.

Onze mensen zijn ondernemend en nieuwsgierig en begrijpen wat onze cliënten bezig houdt. Jouw focus is niet alleen gericht op je eigen rechtsgebied, maar juist op de praktische betekenis hiervan voor onze cliënten. In alles wat we doen staat het belang van onze cliënten voorop.

Vakinhoudelijk en qua dienstverlening zoeken we de grenzen op. Onze standaard voor kwaliteit is hoog. Vaak werken we met verschillende collega's uit diverse disciplines aan een dossier of project. Saamhorigheid is daarbij net zo belangrijk als zelfstandigheid. Van jou vragen we wilskracht en inzet, waarbij we je prestaties faciliteren door te zorgen voor een goede work-life balance en een prettige sfeer.

Wij vinden het belangrijk om doorlopend de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers te ondersteunen. Onder de naam KienhuisHoving College beschikken we daarom over een uitvoerig en weloverwogen opleidingenprogramma. Dit programma is zowel gericht op de vakbekwaamheid als de vaardigheden die behoren bij het vak en de carrière van advocaat of (kandidaat-) notaris. Daarnaast bieden we cursussen en training voor onze secretaresses en stafmedewerkers. Werken betekent tegenwoordig evenzeer 'education permanente'. Dat faciliteren we bij KienhuisHoving graag!

Interesse?

Ben jij degene naar wie we uitkijken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Personeel & Organisatie of bekijk direct onze vacatures op de website van de Young Talent Group of op de website van KienhuisHoving: https://www.kienhuishoving.nl/nl/carriere/werken-bij-kienhuishoving/.