LXA Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Privacyrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam, 's-Hertogenbosch

Over LXA Advocaten

LXA Advocaten is een toonaangevend en snel groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Den Bosch en Amsterdam. Cliënten van LXA zijn met name investeerders en ondernemingen, van startups tot de grote gevestigde namen. Binnen LXA werken wij met een hecht en gedreven team van ondersteuning en advocaten. Er wordt intensief samengewerkt in een informele, open en prettige sfeer, met korte lijnen, een hoge (partner)betrokkenheid en oog voor ieders persoonlijke ambities en omstandigheden. Samen maken wij het verschil door op maat juridische diensten te leveren van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze cliënten specialistisch, snel en pragmatisch advies en bijbehorende actie in en buiten de rechtbank. 

Vind je het leuk om een kijkje te nemen bij LXA?

Dat kan! Onder het genot van een kop koffie vertellen wij je graag meer over ons kantoor. Geen sollicitatiegesprek, maar een relaxte, korte kennismaking. 

LXA Inhouse dag

LXA organiseert jaarlijks een inhouse dag voor vergevorderde bachelor- en masterstudenten. Ben jij benieuwd hoe het er in de advocatuur aan toegaat en nieuwsgierig naar ons kantoor in Den Bosch? Kijk op onze website voor meer informatie. 

Studentstage

Zit je in de eindfase van je rechtenstudie? En wil je ervaren hoe het er echt aan toe gaat in de advocatuur en bij LXA? Je bent van harte welkom om mee te lopen en praktijkervaring op te doen bij ons kantoor. 

Jouw studentstage bij LXA duurt zes tot acht weken en wordt fulltime ingevuld. In overleg is het mogelijk om je stageperiode parttime in te vullen (vier dagen). Zo houd je een dag in de week over om een vak te volgen en loop je geen studievertraging op. 

Werkstudent

Na een geslaagde studentstage aan de slag als werkstudent, een ideale bijbaan naast je studie! 

Als werkstudent bij LXA werk je parttime met ons mee aan lopende zaken en doe je naast je studie juridische werkervaring op. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je ook je scriptie bij ons schrijven. 

Solliciteren

Wil je nader kennismaken? Neem dan contact op met Monique Kuis via moniquekuis@lxa.nl / 073-7003603 of bekijk onze vacatures op www.werkenbijlxa.nl.