Metafoor Vastgoed

Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Dronten

Over Metafoor Vastgoed

Metafoor Vastgoed is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en grondzaken voor (semi)overheden. Met meer dan 250 zelfstandige professionals en ruim 50 vaste adviseurs hebben we een breed netwerk van kennis opgebouwd. Wij geloven in de kracht van gedeelde kennis en samenwerking. Onze adviseurs maken gebruik van hun ervaringen uit eerdere opdrachten en kunnen altijd rekenen op de expertise van hun collega’s. Waardevolle kennis wordt gedeeld. Wij zorgen er samen voor dat onze kennis up-to-date blijft. Hierdoor kunnen we passende oplossingen bieden voor elke uitdaging waar onze opdrachtgevers voor staan

Ons doel is simpel: We willen onze opdrachtgevers ontzorgen en echt verder helpen. Met een diverse achtergronden en verschillende expertises binnen ons team, streven we ernaar om voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of maatwerkoplossingen, we zetten ons in om de behoeften van onze opdrachtgevers te begrijpen en te vervullen.

Wij zijn een adviesbureau, dus je werkt voornamelijk voor onze opdrachtgevers, maar juist daarom steken wij veel tijd en energie in Team Metafoor Vastgoed. Naast het werken voor jouw opdrachtgevers, is er ook tijd en ruimte om mee te denken en mee te bouwen aan Metafoor Vastgoed als bedrijf en aan jezelf. Werken voor verschillende (semi)overheidsorganisaties tegelijk én deel uitmaken van een ijzersterk team van vastgoedprofessionals. Samen met het hechte Team Metafoor Vastgoed gaan wij voor kwaliteit en helpen wij onze opdrachtgevers verder op het gebied van vastgoed en grondzaken. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog in het vaandel staat. Jij blij = Wij blij.

Benieuwd naar de sfeer bij Metafoor Vastgoed? Bekijk onze werken-bij website en onze Instagram-pagina!