Osborne Clarke

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Osborne Clarke

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en fiscalisten met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere medewerker heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten, notarissen en fiscalisten die een goede balans hebben tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Wie zoekt Osborne Clarke?

Advocaten, notarissen en fiscalisten van Osborne Clarke staan voor echte toegevoegde waarde; ze beschikken over aantoonbare kennis van het recht toegepast op de business van de cliënt en sector, zijn betrokken, doortastend en hebben persoonlijke aandacht voor cliënt en collega’s. Connected, dus vanuit de digitale en persoonlijke betekenis van het woord!

Wat biedt Osborne Clarke jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Mede vanwege onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco en New York hebben we connecties met bedrijven achter de apps op je smartphone! Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Neem deel in ons, op jouw persoonlijk toegespitste, (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills. En, je zal niet alleen bijdragen aan en deelnemen in de successen van onze cliënten, ons internationale kantoor en onze collega’s, maar ook meedelen in de gezamenlijk behaalde winst van het Amsterdamse kantoor.

Connected? Solliciteer dan nu en stuur je CV, cijferlijst, motivatiebrief en waar mogelijk je beoordelingen naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com