Significant Synergy

Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Utrecht

Over Significant Synergy

Er zit altijd meer in samenwerking

Met die dagelijkse mentaliteit werken wij aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Om maatschappelijke impact te creëren, streven wij naar de optimale balans tussen doelmatigheid en rechtmatigheid. Je kunt dan ook uitstekend jouw juridische kennis in de praktijk kan brengen.

Want als je je oprecht verbonden voelt met je klanten en net even anders naar de markt kijkt. Verder. Dan zie je niet alleen dat er veel meer mogelijk is, dan wil je dat er ook uithalen. Door krachten slim te bundelen, synergie te creëren, mensen te ontwikkelen en de mogelijkheden van morgen te omarmen benutten wij het maximale marktpotentieel. En dat doen wij schouder aan schouder met medewerkers en opdrachtgevers. Want zo... zit er altijd meer in samenwerking. Meer in de markt. Meer in mensen. Meer in onze opdrachtgevers. En meer in Significant Synergy.

Wij zijn samenwerkingsspecialisten op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek richten wij ons op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Dat betekent dat we betrokken zijn bij vraagstukken op het gebied van beleid, besturing en organisatie, categoriemanagement, contract- en leveranciersmanagement, control en informatiemanagement, procesoptimalisatie en samenwerking. En actief zijn rondom thema’s als maatschappelijk verantwoord inkopen, externe inhuur, bouw, infrastructuur en mobiliteit, facilitair, zorg en sociaal domein. Het is onze ambitie om optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo helpen wij de overheid acteren als een professionele, sociale, duurzame en innovatieve opdrachtgever en dragen wij bij aan het creëren van duurzame maatschappelijke impact.

EEN BUREAU MET PERSOONLIJKHEID

Significant Synergy hanteert als Purpose (zingevend doel): ‘Het is ons doel om het potentieel van markten en mensen optimaal te benutten’ (Purpositioning Significant Synergy, 2019)

Significant Synergy staat voor zes principes: Oprechtheid, Ontwikkeling, Kwaliteit, Authenticiteit, Verbondenheid en Integriteit. Wij nemen al deze principes zeer serieus: Wij zullen geen opdrachten aanvaarden waarbij wij niet de gelegenheid krijgen om integer, oprecht en authentiek ons werk te doen.

Adviseurs van Significant Synergy zijn zelfbewuste professionals die vaak heel bewust hebben gekozen voor een bureau dat zich sterk richt op de publieke sector. Maatschappelijke betrokkenheid zit zo in onze genen: Wij willen als adviesorganisatie intrinsiek er toe doen in het publieke domein bij de maatschappelijke opgaven die daarin aan de orde zijn.

Significant Synergy is door haar purpose, principes en mensen een organisatie geworden met herkenbare ’persoonlijkheid’. Die laat zich karakteriseren als: oprecht, geïnteresseerd, bevlogen, sociaal, willen helpen en transparant. De bezieling die mensen bij Significant Synergy delen is de wil en het enthousiasme om collega’s en organisaties te helpen groeien.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Significant Synergy? Stuur dan een mail naar werkenbij@significant.nl voor meer informatie of een laagdrempelige kennismaking.