Ten Holter Noordam Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Rotterdam, Dordrecht

Over Ten Holter Noordam Advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Een kantoor met een focus op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en zorg met de rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn waaronder Bouw en Vastgoed, Aanbestedingsrecht, Bestuurs- & Omgevingsrecht, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Ten Holter Noordam advocaten, één van de top 50-advocatenkantoren in Nederland, is onderdeel van Mackrell International, IAG International en Nextlaw Referral Network.

De praktijk

Binnen Ten Holter Noordam advocaten wordt gewerkt in vijf secties: ondernemingsrecht, bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, strafrecht en personen-, familie- en erfrecht.

Niet alleen binnen de secties wordt nauw samengewerkt. Ook – en misschien wel juist – tussen de verschillende secties bestaat een hechte samenwerking. Onze focus op de marktgebieden en op Privacy & Cybercrime leidt ertoe dat specialisten uit verschillende secties op dagelijkse basis met elkaar overleggen en samenwerken om cliënten in de volle breedte deskundig te adviseren.

Als beginnend advocaat volg je uiteraard de beroepsopleiding. Je werkt mee in zaken van partners en medewerkers en krijgt al snel eigen verantwoordelijkheden. Binnen jouw sectie, maar ook kantoorbreed. Uiteraard ligt de focus zeker de eerste periode vooral op jouw start als advocaat en inhoudelijke ontwikkeling. Je wordt echter ook meteen betrokken bij alle aspecten van de commerciële praktijkvoering: acquisitie, relatiebeheer, netwerkclubs en profilering.

Jonge advocaten krijgen alle ruimte en ondersteuning om hun eigen vaardigheden op dit terrein te ontdekken en ontwikkelen. Wat Ten Holter Noordam advocaten betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen!

Open Sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail gericht worden aan Nay Christina , HR Adviseur, solliciteren@thna.nl.

Procedure

Na een positieve schriftelijke selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit positief verloopt volgen er nog twee selectiegesprekken.

Tot slot testen we in een dag jouw kwaliteit bij GITP. Deze rapportage is de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Tijdens de procedure kunnen (na overleg) referenties worden opgevraagd. Ten Holter Noordam streeft naar afronding van jouw sollicitatie binnen 4 weken.