Legal People

Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Legal People

Wij zijn Legal People, het leidende executive search bureau voor juristen, fiscalisten, compliance professionals en interim-oplossingen. Door innovatiekracht te combineren met kwaliteit, zijn wij al meer dan 30 jaar marktbepalend.

'People' zijn de kern van wie we zijn en wat we doen. Menselijk in hoe we met elkaar omgaan, nieuwsgierig naar de ander, bouwen aan relaties. Elkaar helpen het beste uit jezelf te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Samenwerken op basis van vertrouwen, onderling maar ook met onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn divers: van grote corporates, familiebedrijven, scale-ups en advocatenkantoren tot het Openbaar Ministerie en de Hoge Raad. Daarnaast weten kandidaten ons te vinden om bij te praten over hun carrière en om te oriënteren op een eventuele volgende stap. Door ons contact met al deze verschillende partijen krijgen we een uniek beeld van wat er op de (arbeids)markt speelt. En die kennis delen we graag: we creëren content, organiseren events en maandelijks een online sessie voor relaties onder de titel ‘Goedemorgen Legal People’.

Binnen het Legal People team zijn diverse generaties vertegenwoordigd, zo leren we van elkaar. Voor starters en young professionals betekent dit dat er altijd een ervaren collega is om je op weg te helpen. Daarnaast ondersteunen we je ontwikkeling door middel van individuele begeleiding (waaronder een coach), plenaire sessies en een eigen opleidingsbudget. Startpunt hierbij is de mede door ons ontwikkelde persoonlijkheidstest: de PACT-meting.

Naast Legal People werken we vanuit de labels Compliance People, Tax People en Interim Solutions.

Ons kantoor is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Amsterdam: aan het Vondelpark. Hoewel we hybride werken, is ons kantoor het kloppend hart van de organisatie. Daar komen we samen voor overleg, om te sparren, voor een borrel, BBQ, Sinterklaas of kerst happening en staat er een gezonde lunch klaar voor wie die dag op kantoor is.

Zie voor meer informatie onze website