Solon Advocaten

Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Den Haag

Over Solon Advocaten

Solon Advocaten is er voor de 'ondernemende' ondernemer, van start-up tot multinational. Onze dienstverlening richt zich op alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken krijgt, van het arbeids- tot bijvoorbeeld het IE-recht en van het vennootschaps- tot het energierecht. Daarnaast hebben wij een specialistische M&A- en Corporate Litigation praktijk, met kleine tot zeer omvangrijke (internationale) transacties. Onze aanpak is gericht op het voorkomen van problemen door het geven van een goed advies vooraf, maar als het moet procederen wij vlijmscherp. 

Wie zoeken wij?

Ben jij gedreven en vol energie om bij ons aan de slag te gaan? Wij vinden de persoon en de match met het team erg belangrijk en zijn daarom erg benieuwd naar jouw competenties en wat jij graag naast het werk doet. Ben je een sporter, houd je van koken of ben je een ‘binge watcher’ en wat is dan je favoriete serie?

Versterk ons team!

Ben jij jezelf en kun je die verantwoordelijkheid aan? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Albert de Boer via werkenbij@solonlegal.nl. We laten het graag aan jou over hoe jij jezelf presenteert en ons overtuigt. Dat mag door middel van een e-mail, video of op een andere (creatieve) manier. Kijk ook eens op onze website

Wat geven wij terug?

Een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen en jouw talent in te zetten om jouw doelen en die van kantoor te bereiken. We werken daarbij in een informele setting, zowel binnen kantoor als in het contact met onze klanten. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatief, een potje tafelvoetbal en een goede balans tussen werk en privé.