STIJL Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over STIJL Advocaten

STIJL Advocaten is een boutique kantoor, gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Ons track record in het begeleiden van complexe vastgoedtransacties en omvangrijke procedures is veelzeggend. Onze noteringen in de Chambers Europe en Legal 500 getuigen daarvan. Met toewijding bedienen wij cliënten bij de overheid en op de professionele vastgoedmarkt.

Met onze specialisatie en snelheid van handelen werken we voortvarend en oplossingsgericht. We bieden continue kwaliteit op het allerhoogste niveau, van het opstellen van solide contracten tot het procederen om uw recht te waarborgen. Altijd met als doel: de best mogelijke oplossing voor u als cliënt.

Ons advies is praktisch. Geen advies over meerdere schijven, maar met één partner als direct aanspreekpunt. Onze aanpak is no nonsense: we kennen de markt, we weten wat werkt en denken proactief mee. We houden van een eenduidige advisering met oog voor de (commerciële) belangen van onze cliënten.

We verstaan de kunst om ook alternatieve oplossingen aan te dragen. We durven daar ook naar te handelen: we voegen graag de daad bij het woord. Indien nodig putten wij uit de expertise van de vooraanstaande notarissen en belastingadviseurs met wie we al sinds de start van ons kantoor samenwerken.

Intern houden we elkaar scherp. Permanente educatie is voor ons een speerpunt. We bouwen op verschillende niveaus aan kennismanagement. Met een hoogleraar beschikt STIJL Advocaten over het hoogste academische kennisniveau. Met ons kennismanagementteam delen we kennis direct met onze cliënten – praktisch en resultaatgericht.