Van Veen Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Mededingingsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Ede

Over Van Veen Advocaten

Ben jij Van Veen?

Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een toegankelijk kantoor. Als advocaat mag je bij ons rekenen op een prima secretariële ondersteuning en een informele werksfeer. Je hebt wel een eigen werkkamer, maar je mag de deur gerust openlaten. Onze advocaten zullen namelijk geregeld bij je naar binnen lopen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet.

Full-service

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor met een informeel karakter. Met zestien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel, zoals een ICT-manager, een kennismanager en een coördinator marketing en communicatie zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Op bijna alle rechtsgebieden hebben wij specialistische kennis in huis.

Groei

Binnen het kantoor krijgen medewerkers de vrijheid om te ontwikkelen en te groeien. Niet stilzitten, maar buiten de kaders denken en zoeken naar mogelijkheden.

Student-stage

Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar ambitieuze student-stagiair(e)s die graag willen weten hoe de praktijk en sfeer is bij ons op kantoor. Door in de praktijk mee te draaien, kom je met alle facetten van het vak in aanraking en ontmoet je het team.

Advocaat-stagiair(e)

Als advocaat-stagiair(e) krijg je de gelegenheid om je te specialiseren in maximaal twee rechtsgebieden. Verder mag je rekenen op goede begeleiding van een patroon en krijg je voldoende ruimte om de verplichte beroepsopleiding succesvol te voltooien.

Advocaat-medewerker

Als advocaat-medewerker kan je bij Van Veen Advocaten je ambities waarmaken. Als je lef toont en je weet van aanpakken, dan kun je ver komen. De mogelijkheid (en bedoeling is) een eigen praktijk uit te bouwen en je verder te specialiseren door bijvoorbeeld een Grotius-opleiding te volgen. Wij moedigen iedereen aan te streven naar het hoogst haalbare.

Van Veen Lunch

Wij bieden jou de gelegenheid om te lunchen met een advocaat uit een sectie naar keuze. Tijdens de lunch proef je de sfeer.

VVA Masterclass

In november 2020 organiseren wij weer de VVA Masterclass, een middag waarbij jouw 'advocaten skills' op de proef worden gesteld. Door deel te nemen aan de VVA Masterclass leer je in korte tijd ons team en de advocatenpraktijk kennen. Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn, Instagram, Facebook en/of Twitter.

Ben jij Van Veen?

Wij zijn benieuwd naar jou! Wil je meer weten over onze vacatures, student-stages, de VVA Masterclass of de Van Veen Lunch? Ga dan naar vanveen.com/werken-bij-van-veen-advocaten. Natuurlijk mag je ook contact opnemen met onze kantoormanager, Otto Meijnen, door te bellen met 0318 - 68 78 72.