Van Veen Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Mededingingsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Ede

Over Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor met een informeel karakter. Met negentien advocaten zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Op bijna alle rechtsgebieden hebben wij specialistische kennis in huis.

Alle advocaten hebben een eigen werkkamer, maar zij laten de deur vaak open. We lopen namelijk geregeld bij elkaar naar binnen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet.

Groei

Binnen het kantoor krijgen medewerkers de vrijheid om te ontwikkelen en te groeien. Niet stilzitten, maar buiten de kaders denken en zoeken naar mogelijkheden.

Student-stage

Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar ambitieuze student-stagiair(e)s die graag willen weten hoe de praktijk en sfeer is bij ons op kantoor. Door in de praktijk mee te draaien, kom je met alle facetten van het vak in aanraking en ontmoet je het team.

Advocaat-stagiair(e)

Als advocaat-stagiair(e) krijg je de gelegenheid om je te specialiseren in maximaal twee rechtsgebieden. Verder mag je rekenen op goede begeleiding van een patroon en krijg je voldoende ruimte om de verplichte beroepsopleiding succesvol te voltooien.

Advocaat-medewerker

Als advocaat-medewerker kan je bij Van Veen Advocaten je ambities waarmaken. Als je lef toont en je weet van aanpakken, dan kun je ver komen. De mogelijkheid (en bedoeling is) een eigen praktijk uit te bouwen en je verder te specialiseren door bijvoorbeeld een Grotius-opleiding te volgen. Wij moedigen iedereen aan te streven naar het hoogst haalbare.

Van Veen Lunch

Wij bieden jou de gelegenheid om te lunchen met een advocaat uit een sectie naar keuze. Tijdens de lunch proef je de sfeer.

Ben jij Van Veen?

Wij zijn benieuwd naar jou! Wil je meer weten? Ga dan naar vanveen.com/werken-bij-van-veen-advocaten. Natuurlijk mag je ook contact opnemen met onze kantoormanager, Otto Meijnen, door te bellen met 0318 - 68 78 72.